EX4 to MQ4 conversion

If you need your own private indicator, signal or strategy, or any kind of development using various trading APIs - please visit this forum.

Moderator: admin

EX4 to MQ4 conversion

Postby ericcky » Fri Nov 08, 2019 10:48 am

Hi,

I would like to ask if you are able to do an ex4 to mq4 conversion and then add in a few new features to the EA.

Please quote if you are able to.

Thank you for your time.
ericcky
 
Posts: 14
Joined: Tue Sep 17, 2019 9:51 am

Re: EX4 to MQ4 conversion

Postby Apprentice » Wed Nov 13, 2019 3:46 pm

Can you contact me via email.
mario(.)jemic(@)gmail(.)com
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 23210
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia


Return to Premium Development Services

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests