FXCM Forex Trading

convert .lua to .mq4

If you need an Indicator or Signal developed or translated from other language, please post all Indicator development REQUESTS to this section here.

Moderator: admin

convert .lua to .mq4

Postby delete_folder » Thu Oct 20, 2011 7:09 am

could anyone help me to convert this indicator to .mq4 please? Thank you so much!
Attachments
Conqueror.lua
(5.51 KiB) Downloaded 95 times
delete_folder
 
Posts: 1
Joined: Thu Oct 20, 2011 7:06 am

Re: convert .lua to .mq4

Postby Apprentice » Thu Oct 20, 2011 11:30 am

This forum does not provide direct support for Metatreder platform.
This service however is available through our premium service.
Please, contact our team directly.

viewtopic.php?f=32&t=2372
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 9128
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia


Return to Indicator and Signal Requests

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests